Jäätanssin harrasteryhmät

Kaikille 9-15-vuotiaille tytöille ja pojille avoimia jäätanssin harrastetunteja pidetään viikottain syyskuun alusta huhtikuun loppuun.

Uudet jääajat ilmoitetaan pian!

Jäätanssin aloittaminen harrasteryhmässä vaatii vain luistimet, perusluistelutaidon ja halun nauttia musiikista jäällä. Ammattivalmentaja osaa suunnitella harjoittelun niin, että jokainen pystyy ryhmässä harrastamaan omalla tasollaan jäätanssia.

Jäätanssissa on painopisteinä musiikin rytmiin luistelu, kaaret, askeleet sekä erilaiset kuviotanssit, piruetit, twisselit sekä musiikkiin eläytyminen.

Seurakyselyjen perusteella jäätanssivalmentajien taso on hyvä. Kyselyistä ilmenee myös, että vuorovaikutus jäätanssin ryhmissä on hyvä ja ilmapiiri koetaan kaikkia kannustavana. Ilmoittautumalla mukaan säännölliselle viikkotunnille liityt seuraan mukaan täksi kaudeksi huhtikuuhun 2021 saakka. Mukaan voi liittyä milloin vain kauden aikana ja irtisanoutumisaika on harrasteryhmissä seuraava kuukausi. Toiminta on järjestetty valtion seuratuen avulla, joten tästä tunnista ei voida antaa lisäalennusta sisaruksille tai HLn muissa ryhmissä luisteleville luistelijoille.

Tunneille ovat tervetulleita myös muodostelmaluistelijat ja yksinluistelijat. Jäätanssi on ihana harrastus, ja sitä voi harrastaa niin fiilistelijät kuin huippuluistelijatkin.

Kiira Korpi kertoo jäätanssiharrastuksestaan:

”Treenaan pari kertaa viikossa jäätanssia ihan harrastusmielessä. Minulle on auennut täysin uusi maailma, vaikka luistimilla ollaankin. Kun olin mukana taitoluistelija Sonja Heniestä kertovassa elokuvassa, jouduin opettelemaan ihan uuden luistelutyylin. Jäätanssin opettelu haastaa vähän samalla tavalla” 3.5.2019, SkatingFinland

Tule siis mukaan!

Yhden viikkotunnin hinta on 50 eur kuukaudessa, lisäksi jokaisella tulee olla seuran jäsenyys sekä taitoluisteluliiton luistelupassi. Tunneille voi osallistua myös kertamaksulla, jolloin kertahinta on HL:n edustusluistelijoille 17 eur ja muiden seurojen edustajille 20 eur. Kertamaksut laskutetaan jälkikäteen.

Tiedusteluihin jäätanssitoiminnastamme vastaa Henna Lindholm, 050 476 8252.

Ilmoittautumiset harrastetunneille tehdään Hoika-järjestelmässä valitsemalla ilmoittautuessa "Jäätanssin harrastetunti PERJANTAI 2020-2021" tai "Jäätanssin harrastetunti LAUANTAI 2020-2021". Halutessaan ilmoittautua molemmille tunneille tulee se tehdä molempiin erikseen.

 

Olemme saaneet jäätanssin harrastetuntien järjestämiseen Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän seuratuen vuosille 2020-2022.