Jäätanssin harrasteryhmä

Jäätanssin harrasteryhmä 2023-2024

Kaikille 10-17-vuotiaille tytöille ja pojille jäätanssin harrastetunteja syyskuusta huhtikuun loppuun. Alkavalla kaudella voit harrastaa jäätanssia omaksi iloksesi tai myös kilpailla muutaman kerran vuodessa! 

Harjoitukset järjestetään ma 4.9. alkaen seuraavasti:

  • Maanantaisin Pirkkolan jäähalli kenttä 2: jääharjoitus klo 19:15-20:15
  • Sunnuntaisin Pirkkolan jäähalli kenttä 2: jääharjoitus klo 8:15-9:15 

Kausimaksun kuukausierä on 136 €/kk.  
Kaudelle on myös myynnissä 10 kerran kortti, jonka hinta on 180 eur (voimassa koko kauden, käy sekä maanantain että sunnuntain jäälle). 10 kerran korttiin sisältyy jääharjoitukset.
Saat 10 kerran kortin harjoituksissa valmentajalta, lasku lähetetään ilmoittautumisen jälkeen.
Lisäksi laskutetaan kerran kaudessa  (1.5.-30.4.) seuran jäsenmaksu 45 €, mikäli et ole sitä jo toisessa ryhmässä/joukkueessa maksanut.

Harrasteryhmien irtisanomisaika (kausimaksussa) on irtisanoutumista seuraava kuukausi.

Ilmoittaudu mukaan hoikan kautta valitsemalla "Jäätanssi harrasteryhmä 2023-2024" tai "Jäätanssi harrasteryhmä 2023-2024 KYMPPIKORTTI"

Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton (STLL)  jäsenseurassa luistelevalla tulee olla joko harrastaja- tai kilpailupassi.
Mikäli luistelija ei kilpaile eikä passia ole hankittu jo toista ryhmää/joukkuetta varten, 
tulee hankkia harrastepassi, joko vakuutuksella (62€) tai  ilman vakuutusta (32€).
Mikäli harrastajalla on oma, urheilutapaturmakorvaavuusehdon sisältävä vakuutus, voi hän ottaa vakuutuksettoman passin. Vakuutuksen kattavuus pitää selvittää omasta vakuutusyhtiöstä ennen passin hankkimista.

Lisätiedot ja ohjeet passin hankintaan:
https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/harrasteluistelupassit/
Luistelupassi hankitaan Hoikasta, samoilla tunnuksilla, samasta järjestelmästä, johon ilmoittautuminen HL ryhmään on tehty.Jäätanssin aloittaminen harrasteryhmässä vaatii vain taitoluistimet, perusluistelutaidon ja halun nauttia musiikista jäällä. Ammattivalmentaja osaa suunnitella harjoittelun niin, että jokainen pystyy ryhmässä harrastamaan omalla tasollaan jäätanssia.

Jäätanssissa on painopisteinä musiikin rytmiin luistelu, kaaret, askeleet sekä erilaiset kuviotanssit, piruetit, twisselit sekä musiikkiin eläytyminen.

Seurakyselyjen perusteella jäätanssivalmentajien taso on hyvä. Kyselyistä ilmenee myös, että vuorovaikutus jäätanssin ryhmissä on hyvä ja ilmapiiri koetaan kaikkia kannustavana.

Ryhmä sopii loistavasti yksinluistelun tai muodostelmaluistelun tueksi, tai uransa päättäneille luistelijoille, jotka haluavat jäätanssia omaksi iloksi! Jäätanssi on ihana harrastus, ja sitä voi harrastaa niin fiilistelijät kuin huippuluistelijatkin.

Kiira Korpi kertoo jäätanssiharrastuksestaan:

”Treenaan pari kertaa viikossa jäätanssia ihan harrastusmielessä. Minulle on auennut täysin uusi maailma, vaikka luistimilla ollaankin. Kun olin mukana taitoluistelija Sonja Heniestä kertovassa elokuvassa, jouduin opettelemaan ihan uuden luistelutyylin. Jäätanssin opettelu haastaa vähän samalla tavalla” 3.5.2019, SkatingFinland

Tule siis mukaan!

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan jäätanssin kasvavaan harrastajakaartiin, mutta sinulla on lisää kysyttävää, ota ripeästi yhteyttä Hennaan sähköpostilla henna.lindholm(at)hl.fi tai puhelimitse 050 4768 252.