Aikuisten luistelukoulu ja jäätanssikoulu

Aikuisten luistelukoulu ja jäätanssikoulu on tarkoitettu yli 18-vuotiaille niin vasta-alkajille kuin luistelua aiemmin harrastaneillekin.

 

Luistelukoulujen loppukevät 2020 on peruttu vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

Syksyn 2020 luistelukoulut alkavat syyskuun alusta. Syksyn luistelukoulujen ajat julkaistaan ja ilmoittautumiset avataan viimeistään kesän aikana.RYHMÄT

Alkeisryhmässä harjoitellaan perusluistelua, helppoja askeleita (mm. kolmosia ja kantakäännöksiä) ja liukuja sekä hyppyjen ja piruettien alkeita.
Perusryhmässä harjoitellaan sekä helppoja että haastavampia askeleita (mm. käänteitä ja vastakolmosia) ja askelyhdistelyjä sekä liukuja, hyppyjen ja piruettien alkeita.
Edistyneiden ryhmässä harjoitellaan ns. haastavampia askeleita (mm. käänteitä, vastakäänteitä ja twisseleitä) sekä askelsarjoja sujuvalla ja kovalla vauhdilla. Lisäksi myös yksöishyppyjä, piruetteja ja liukuja. 

Jäätanssikoulussa tutustutaan jäätanssin alkeisiin ja harjoitellaan jäätanssin perusteita (mm. kaaria, sirklausta, kolmosia). Lisäksi opetellaan jäätanssin pakollisia tansseja.

Jäätuntien lisäksi on mahdollisuus osallistua oheisharjoituksiin. Oheisissa on tarkoitus lämmitellä, verrytellä ja valmistella kroppaa jääharjoitusta varten.AIKATAULUT

Syksyn 2020 aikataulut varmistuvat kesän aikana. Luistelukoulujen syyskausi alkaa syyskuun alussa.HINNAT

Tunneille voi osallistua joko kausi- tai kertamaksulla. Kausimaksu laskutetaan luistelukauden aikana. Kertamaksuista tulee lasku jälkikäteen. Lisäksi kerran kaudessa (1.5.-30.4.) laskutetaan seuran jäsenmaksu, joka on 30€.

Aikuisten tunnit voi maksaa ePassilla, Edenredin Virikeseteleillä tai Virikekortilla. Pyydä lisätietoa: luistelukoulut@hl.fi.

Yli kaksi viikkoa kestävissä sairastapauksissa hyvitetään maksusta kaksi viikkoa ylittävästä ajasta. Tällöin tulee toimittaa lääkärintodistus HL:n toimistolle.ILMOITTAUTUMINEN

Sekä kausimaksulla että kertamaksulla tunneilla käyvien tulee ilmoittautua mukaan. Ilmoittautumiset avataan kesällä.LUISTELUPASSI (ent. lisenssi)

Jokaisella STLL:n jäsenseurassa luistelevalla tulee olla luistelupassi. Ei-kilpaileville aikuisille sopiva on Harrasteluistelupassi (vakuutuksella 55€, ilman vakuutusta 25€).

Mikäli urheilijalla on oma, urheilutapaturmakorvaavuusehdon sisältävä vakuutus, voi hän ottaa vakuutuksettoman passin. Vakuutuksen kattavuus pitää selvittää omasta vakuutusyhtiöstä ennen passin hankkimista. Maksamalla vakuutuksettoman passin passinhaltija vakuuttaa, että hänellä on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa lajin kilpailu- ja harjoittelutoiminnan sekä niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa ja ulkomailla. Luistelupassin kausi on 1.7.2019-30.6.2020.

Luistelija hankkii luistelupassin itse. Passin osto tapahtuu HL:n ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Lisätietoa luistelupasseista STLL:n sivuilta.

Luistelupassi tulee olla hankittuna ennen ensimmäistä luistelukertaa. Jos sinulla on hankittuna luistelupassi jonkun muun seuran kuin HL:n nimiin, ilmoita siitä sähköpostitse luistelukoulut@hl.fi.YHTEYSTIEDOT

Luistelukoulun ja aikuisluistelun vastuuvalmentaja
Anu Tuunanen
luistelukoulut@hl.fi
puh. 050 562 9111