Lyhytkursseja aikuisluistelijoille

Julkaistu: 15.8.2024

Aikuisluistelijoille tarjolla alkusyksystä lyhytkursseja. Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan!

 

Huomenna alkavalla "Takaisin jäälle" -kurssilla totutellaan kesäloman jälkeen luisteluun, haetaan tasapainoa ja hyvää luisteluasentoa, kerrataan luistelun perusteita ja helpoimpia askeleita sekä nautitaan takaisin jäälle pääsemisestä :)

perjantai
16. - 30.8.2024
klo 20.15-21.15 jää
Kaarelan jäähalli

Valmentajana Anu Tuunanen

Hinta 59€

Ilmoittautuminen

 

-----

Yksinluistelu tutuksi -lyhytkurssi

Tällä kurssilla tutustutaan yksinluistelun hyppyihin ja piruetteihin. Kurssilla käydään läpi yksöishypyt ja tehdään niihin valmistavia harjoitteita. Hyppyjen lisäksi harjoitellaan myös erilaisia piruetteja. Olet tervetullut kurssille, jos hypyt ja piruetit ovat sinulle vielä uusia ja vieraita tai jos hypyt ja piruetit ovat sinulle tuttuja, mutta kaipaisit lisävinkkejä niiden harjoitteluun.

perjantai
6. - 27.9.2024
klo 20.15-21.15 jää
Kaarelan jäähalli

-----

Muodostelmaluistelu tutuksi -lyhytkurssi

Miltä tuntuu luistella rivissä? Meneekö pää pyörälle, kun piiri pyörii? Pitääkö myllyssä luistella kovaa? Tule selvittämään nämä ja muut muodostelmaluistelun salat.

Tällä kurssilla harjoitellaan muodostelmaluistelun alkeita, musiikin tahdissa luistelua niin yksin kuin otteessa muiden kanssa sekä kokeillaan muodostelmaluistelun peruselementtejä. Kurssi on tarkoitettu muodostelmaluistelusta kiinnostuneille, joille laji on vielä tuntematon sekä jo vähän aikaa lajin parissa mukana olleille. Kurssi sopii myös hyvin muodostelmaluistelijoiden vanhemmille, jotka haluat ymmärtää lapsensa harrastuksesta enemmän ;)

perjantai
4. - 25.10.2024
klo 20.15-21.15 jää
Kaarelan jäähalli