Tule mukaan Mini-ryhmiin

Julkaistu: 19.6.2024

Helsingin Luistelijoiden kehitysryhmissä Mini-ryhmissä on tilaa uusille innokkaille luistelijoille. Tutustu ryhmiin  ja ole rohkeasti yhteydessä valmentajiin.

 

Kehitysryhmä Minitähdet

Minitähdet on tarkoitettu luistelusta innostuneille n. 3-5 -vuotiaille lapsille. Minitähdissä lapsen tulee pysyä jäällä pystyssä sekä osata liikkua jäällä itsenäisesti. Jääharjoituksissa harjoitellaan perusluistelutaitoja. Oheisharjoituksissa harjoitellaan yleismotorisia taitoja taitoluistelu huomioiden. Harjoittelussa kulkee mukana sekä leikki että musiikki. 

 

Yksinluistelun kehitysryhmä Minitimantit

Minitimanteissa on mukana 4-6 -vuotiaita luistelijoita, jotka hallitsevat jo luistelun perusteet. Luistelijat oppivat taitoluistelun peruskäännökset ja -askeleet, liukuja, peruspiruetteja ja yksöishypyt flippiin saakka.

 

Jäätanssin kehitysryhmä Minidance

Minidanceen otetaan mukaan noin 4-7 vuotiaita musiikista ja tanssimisesta kiinnostuneita luistelijoita. Taitovaatimuksena on sujuva eteen- ja taaksepäin luistelu sekä liukuminen yhdellä jalalla. Ryhmässä luistellaan pääosin harjoitteita soolona, mutta toisinaan kokeillaan helpoimpia askeleita myös tanssiotteissa. Oheisharjoittelussa kehitetään monipuolisesti perusmotorisiataitoja ja kaikki harjoittelu toteutetaan musiikin avulla.

 

Muodostelmaluistelun kehitysryhmät Miniflowers ja Minilights

Miniflowers on tarkoitettu n. 5-7-vuotiaille ja Minilights n. 8-12 -vuotiaille innokkaille harrastajille, joilta eteen ja taaksepäin luistelu sujuu jo. Ryhmissä harjoitellaan perusluistelutaitoja, muodostelmaluistelun alkeita sekä opetellaan ryhmässä toimimista. Oheisharjoituksissa mm. juostaan, hypitään, tasapainoillaan sekä tehdään jäälläkin harjoiteltavia liikkeitä.