Muodostelmajoukkueiden testit 2024

Julkaistu: 29.2.2024

Haluatko olla osa HL:n muodostelmaperhettä?

Hae mukaan joukkueisiimme kaudelle 2024-2025!
Meillä on joukkueita kaikissa Suomen kilpailusarjoissa. Löydät tarkemmat tiedot joukkueistamme ja kehitysryhmistämme alta.

Helsingin Luistelijat on Suomen ensimmäinen taitoluisteluseura, joka on saavuttanut Olympiakomitean Tähtiseura -laatuohjelman kaikki kolme Tähtimerkkiä; lapset ja nuoret, aikuiset sekä huippu-urheilu. Tähtimerkki on seuran toimintaan osallistuville sekä heidän lähipiirilleen lupaus laadusta ja toiminnan jatkuvasta kehittämisestä. Tähtiseurojen tavoitteena on tarjota laadukkaampaa toimintaa, joka antaa kaikille mahdollisuuden urheilla ja liikkua omalla tasollaan, kohti omia tavoitteitaan.

HL-strategian mukaisesti huippumuodostelman polkua ja joukkueiden menestystä rakennetaan vahvan urheilijalähtöisen valmennusotteen, keskinäisen vuorovaikutuksen ja huippuosaamisen kautta. Organisaatiomme keskiössä on niin urheilijoiden kuin valmentajienkin hyvinvointi sekä vahva keskinäinen yhteistyö, jotta erilaiset vahvuudet pystytään parhaiten hyödyntämään. Päivittäisessä harjoittelussa korostuvat tekemisen laatu ja tavoitteellinen tekeminen, säilyttäen kuitenkin aina palon luisteluun. 
 
Yhteistä visiotamme kirkastamalla ja toimintaamme jatkuvasti kehittämällä haluamme pysyä lajikehityksen huipulla mukana ja ansaita paikkamme muodostelman huippuseurana myös tulevina vuosina.

 

Tule rohkeasti kokeilemaan, etsitään yhdessä sinulle sopiva joukkue!
Osaan joukkueista järjestetään virallinen testikerta joukkueen harjoituksissa ja osaan joukkueista voit olla yhteydessä valmentajaan kokeilukerran sopimiseksi. joukkeuiden Mikäli ilmoitettu testiajankohta ei sovi, olethan mahdollisimman pian (ennen ensimmäistä testikertaa) yhteydessä joukkueen valmentajaan toisen testiajankohdan sopimiseksi. Valmentajien yhteystiedot löydät joukkueiden esittelyjen kohdalta.


Lisätiedot testeistä:
https://hl.fi/muodostelmaluistelu/muodostelmajoukkueiden-testit-2024