Marigoldille hopeaa Hevelius Cupissa

Julkaistu: 4.2.2024

Marigold IceUnity onnistui Challenger-sarjaan kuuluvassa Hevelius Cupissa nostamaan kauden parhaan tuloksensa 228.81 pisteeseen. Huippuveto toi joukkueelle hopeaa kovatasoisessa 16 seniorijoukkueen kilpailussa, johon osallistui huippujoukkueita myös Yhdysvalloista ja Kanadasta.

Illan onnistunut suoritus nosti joukkueen kauden parhaan vapaaohjelman tuloksen 152,15 pisteeseen.

”Illan suoritus oli ihana vahva ja varma veto. Oli ilo nähdä joukkueelta tällainen onnistuminen. Vaikka vielä viime viikolla teimme pari paikkapyöritystä, olivat uusilla paikoilla luistelleet omaksuneet hienosti uudet asemansa. Toki pientä korjattavaa aina sinne jäi, mutta kokonaisuus oli erinomainen” valmentaja Anu Oksanen luonnehti.

Marigold Ice Unity onnistui Puolassa molemmissa ohjelmissaan ja paransi vahvasti pisteitään. Kokonaistulos 288,81 nosti joukkueen toiseksi senioreiden kotimaisessa Season´s Best -tilastossa, jota johtaa Helsinki Rockettes vain 0,22 pistettä paremmalla tuloksella.

”Nyt meillä on Challenger-sarjasta sekä voitto että toinen sija. Hevelius Cupissa tuli vielä upea pisteparannus. Olen ylpeä joukkueen edistymisestä jälleen muutaman viikon sisällä”, Anu kiitti.

Kilpailun voitti USA:n Haydenettes pistein 234,66, ja pronssille luisteli Kanadan Nova pistein 216,04.

Tulokset 

Kuva: @jyrijappinen.photos