LUMOAVA JÄÄSHOW PIENI MERENNEITO 24.3.2024

Julkaistu: 13.12.2023

Jääshow Pieni Merenneito johdattaa sinut lumottuun vedenalaiseen maailmaan

Suomen suurin ja upein jääshow saapuu Helsingin jäähalliin 24.3.2024 tuoden mukanaan seuran yli 1,200 taitavaa luistelijaa, nuorista lupaavista tulokkaista aina maailman huipulle kivunneisiin taitureihin.

Tervetuloa mukaan seikkailuun, joka yhdistää taitoluistelun monimuotoisuuden sekä tarjoaa muodostelmaluistelun, jäätanssin ja yksinluistelun taikamaailman yhdessä elämyksessä. Tämä valtava tuotanto on saanut alkunsa intohimosta ja huippuosaamisesta: Helsingin Luistelijoiden ansioitunut jääshow-tiimi on koreografioinut jokaisen liikkeen ja pyörähdyksen niin, että ne herättävät sadun eloon jäällä.

Tämä jääshow ei ole vain viihdettä. Se on seikkailu, joka koskettaa sieluasi ja jättää jäljen sydämeesi. Anna Pienen Merenneidon johdattaa sinut mukanaan unelmiin ja rakkauden maailmaan ja liity mukaan tähän maagiseen matkaan, joka jää mieleesi ikuisesti!

Lipunmyynti https://www.ticketmaster.fi/perhe/jaashow/22/events

Lisätietoja jääshowsta tapahtuman nettisivuilta https://www.jaashow.fi

Jääshow-valmisteluja pääset seuraamaan IG-tilillä jaashowpienimerenneito  (https://www.instagram.com/p/Cy7jIMconbp/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng%3D%3D )