MIU kolmantena, Musketeers viidentenä Nordiksella

Julkaistu: 4.11.2023

Muodostelmaluistelun SM-sarja käynnistyi lauantaina ensimmäisellä osakilpailulla Nordiksella. Marigold IceUnity on senioreissa niukkaakin niukemmin kolmantena pistein 69,11.  Juniorijoukkue Musketeers lähtee vapaaohjelmien päivään viidentenä pistein 59,91.

Marigold IceUnity on vain 0,96 pisteen päässä johtavasta Team Uniquesta. Toiseksi luistelleesta Helsinki Rockettesista Marigoldin erottaa 0,27 pistettä.

”Kokonaisuudessaan Marigoldin veto lyhytohjelmasta Some like it hot oli vahva rutiinisuoritus. Kokonaisuuteen jäi pieniä epätarkkuuksia, mutta kuviot pysyivät kuitenkin muodossaan, ja esittäminen oli vahvaa. Erot ovat kuitenkin niin pieniä, että tarkkuutta vaaditaan. Meillä oli muutama pudotus elementtien perustasoissa, joihin pitää nyt kiinnittää enemmän huomiota”, valmentaja Anu Oksanen luonnehti.

Joukkue oli vaihtanut hieman kokoon Finlandia Trophyn jälkeen, joten pari uutta luistelijaa pääsi nyt kisaamaan.

Huomiseen vapaaohjelmaan They are here - Aliens!  joukkue lähtee Anun mukaan hyvillä mielin näyttämään osaalmistaan.

Musketeers lähellä kärkeä 

Juniorijoukkue Musketeersin erottaa lyhytohjelmien kolmannesta sijasta ja Dream Edges Juniorista vain 1,97 pistettä. Sunnuntain vapaaohjelmissa kaikki on vielä mahdollista.

”Musketeers nautti tänään Electrisity-teemaisen lyhytohjelman luistelusta kauden avauskisassa. Vaikka ohjelmaan jäi vielä paljon kasvun varaa, sisälsi suoritus myös paljon tärkeitä onnistumisia. Erityisesti joukkue nautti teknisten tasojen saavuttamisesta”, kertoi joukkueen valmennustiimin jäsen Tiina Pesonen.

Huomiseen suoritukseen vapaaohjelmasta Shackles of Monarchy joukkue haluaa Tiinan mukaan lähteä nälkäisenä ja rohkeana tavoitteenaan vielä erityisesti vahvistaa suoritusvarmuutta sekä vahvaa tulkintaa.

Tulokset: https://www.figureskatingresults.fi/results/2324/ml041123etk/index.htm