MIU ja Musketeers kolmansina pienin piste-eroin

Julkaistu: 25.2.2023

Sekä Marigold IceUnity että Musketeers lähtevät muodostelman SM-kilpailujen vapaaohjelmien päivään kolmannelta sijalta. Piste-erot ovat kuitenkin pieniä, joten vapaaohjelmilla käydään sunnuntaina kivikova kilpailu Suomen mestaruuksista sekä senioreissa että junioreissa.

Marigold IceUnity saavutti lyhytohjelmastaan Who's there?! 73.86 pistettä. Joukkue on 4,01 pisteen päässä johtavasta Helsinki Rockettesista ja 1,78 pistettä toisena olevan Team Uniquen takana.

”Senioreilla oli todella vahva läsnäolo ja esittäminen lyhytohjelmassaan. Harmillisesti no holdiin tuli yksittäisiä virheitä, jotka pudottivat laadullisesti elementin pisteitä. Olen kuitenkin tyytyväinen kokonaisuuteen, jossa näkyi hyvä perusrutiini. Esittäminen oli tänään todella rohkeaa ja vahvaa, valmentaja Anu Oksanen totesi.

Vapaaohjelmien päivään joukkue lähtee taistelemaan paikasta MM-kilpailuihin ilolla ja nauttien.

”Edessä on tiukka taistelu.Tavoitteena on luistella kauden paras vapaaohjelma niin, että tahto ja asenne näkyvät." 

Musketeers luisteli lyhytohjelmastaan Imagine kauden ennätyspisteensä 68,10. Kilpailua johtava Dream Edges Junior on 2,51 pistettä ja toiseksi luistellut Team Fintastic 1,98 pistettä joukkueen edellä.

”Junioreilta rauhallinen ja perushyvä veto. Kauden ykköspisteet lyhytohjelmasta antavat aihetta tyytyväisyyteen, sillä meillä on ollut sairastelujen vuoksi haasteita valmistautumisessa SM-kisaan. Saimme hyvän vahvan kokonaisuuden. Luistelijat nauttivat esityksestään ja luistelivat todella kauniisti”, Anu luonnehti.

Tulokset: https://www.figureskatingresults.fi/results/2223/MLSM2023/index.htm