Marigold johtaa Hevelius Cupissa

Julkaistu: 10.2.2023

Marigold IceUnity johtaa ylivoimaisesti pistein 74,90 Hevelius Cupin senioreiden sarjaa Gdanskissa Puolassa. Joukkue jäi onnistuneella luistelullaan vain 1,19 pisteen päähän kauden parhaista lyhytohjelman pisteistään.

”Joukkueelta hyvä veto lyhytohjelmasta Who's there?. Luistelijat ovat saaneet ohjelmaan vahvan rutiinin ja hyviä elementtejä. Vain otteettomassa askelsarjassa oli hieman yksilöllisiä virheitä, eikä joukkue siksi pystynyt tässä elementissä näyttämään parasta tekemistään”, valmentaja Anu Oksanen totesi.

Joukkue lähti liikkeelle vahvasti ja sai ihanilta suomalaisjoukkueilta vahvaa kannustusta, mistä joukkue ja valmentajineen antaa ison kiitoksen.

 ”Erityisesti noviisijoukkueet ovat olleet kannustamassa ja näyttämässä sydämiä. On hienoa meidän tytöille, että ovat voineet olla esimerkkeinä nuoremmilleen ja vastaanottaa heiltä hienosti tukea katsomosta”, Anu kiitti.

Vapaaohjelmasta joukkue lähtee lauantaina hakemaan kauden parasta ja tykkiä suoritusta keskittymällä tiukasti omaan suoritukseen.

Senioreiden vapaaohjelmakilpailu alkaa kello 17.38 Suomen aikaa. Kilpailussa on mukana kuusi joukkuetta, joista johtava Marigold IceUnity päättää kilpailun.

Tulossivu: https://page.pfsa.com.pl/results/2223/HEV2023/