Seurapaitapäivä tulee jälleen!

Julkaistu: 2.9.2022

Olympiakomitean Seurasydän -kampanjan vuoden kohokohta on Seurapaitapäivä, joka tänä syksynä on tiistaina 27.9. Haluamme olla vahvasti mukana Seurasydän -kampanjassa, koska meillä kaikilla sykkii HL sydän. Kampanjan kunniaksi on nyt mahdollisuus tilata rajoitetun ajan myynnissä olevia Seurapaitapäivän paitoja!

Valittavana on laadukas Craftin huppari tai tekninen t-paita naisille, miehille sekä junioreille.
Huppari on joustava sekä kestävä ja se tarjoaa erinomaisen kosteudensiirtokyvyn intensiivisten treenien aikana. Huppari on valmistettu kierrätyspolyesterista ympäristöjalanjäljen pienentämiseksi. Huppari sopii urheilun lisäksi hienosti myös vapaa-aikaan.
T-paita puolestaan on pehmeää, kevyttä ja nopeasti kuivuvaa materiaalia, joka siirtää tehokkaasti kosteutta ja tuntuu miellyttävältä päällä.Huppari

 

Painatus vaihtoehtoja on kaksi, voit valita pelkistetyn tyylikkään HL -logon rintaan tai tämän lisäksi vielä Jäähallien kasvatti -tekstin selkään. Paidat ovat väriltään kirkkaan sinisiä ja painatus niissä on valkoinen.

 

Lisätiedot, tilaukset sekä tuotteiden mittataulukot HL shopista, klikkaa alla olevasta linkistä ostoksille.

HL SHOP

HL Shop seurapaitapäivän tuotteet    

Tilaa omasi 14.9. mennessä niin varmistat tuotteen saapumisen Seurapaitapäivään mennessä.

 

Näytetään kaikki tiistaina 27.9. miten HL – sydän sykkii ja jaetaan sosiaalisessa mediassa kuvia seuravarusteissa!

Merkitse julkaisuusi tunnisteet #hlperhe #seurapaitapäiva #seurasydän ja olet mukana valtakunnallisessa tavoitteessa tehdä seuratyötä näkyväksi.