Yksinluistelun valmennustiimi vahvistuu

Julkaistu: 18.8.2022

Yksinluistelun vastuuvalmentajaksi on valittu Linda Mäenpää 9.9.2022 alkaen. Linda on valmentanut eri ikäisiä luistelijoita kymmenen vuotta ja siirtyy seuraamme Tikkurilan Taitoluisteluklubista, missä hän on toiminut mm. kehitysryhmien ja esikilparyhmän vastuuvalmentajana sekä seuran harrastekoordinaattorina. Valmennustyön ohessa Linda opiskeli kasvatustieteitä Helsingin yliopistossa valmistuen viime vuonna luokanopettajaksi.

”Odotan innolla syyskuuta ja yhteistyön aloittamista uudessa valmennustiimissä. On mukava päästä tutustumaan luistelijoihin, oppimaan uusia käytäntöjä ja haastamaan itseäni uudenlaisessa ympäristössä”, Linda kuvaa tunnelmiaan.

Erityisen tärkeänä osa-alueena tuloksia tuottavassa valmennustyössä Linda kokee luistelijan motivaation vahvistamisen ja siihen vaikuttavien tekijöiden huomioimisen. Kun jokaista luistelijaa kohdellaan tasapuolisesti ja hänet nähdään yksilönä, annetaan hänelle luistelun ilosta nauttimisen lisäksi parhaat edellytykset nousta omalle tasolleen. Luistelijoiden kokonaisvaltaisessa valmentamisessa onkin hyvin tärkeää huomioida myös tunne- ja vuorovaikutustaidot. Valmennuksen keskittyessä myös näihin osa-alueisiin voidaan luistelijoista kasvattaa urheilijoita, jotka saavat harrastuksen myötä arvokkaita eväitä myös elämän muille osa-alueille.
Vapaa-ajalla Lindan voi löytää mm. golf-kentältä tai kameran linssin takaa.


Toivotamme Lindan lämpimästi tervetulleeksi HL-perheeseen!