Vastuuvalmentajan paikka auki yksinluistelutiimissä

Julkaistu: 22.7.2022

TULE MUKAAN!

Me Helsingin Luistelijoissa pyrimme tarjoamaan kaikille luistelijoillemme yksilölliseen kehitykseen ja kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hyvinvointiin sitoutuneen urheilijan polun kannustavassa ympäristössä. Olemme kolmen lajin koti harrastajista huipulle.  

Osana määrätietoista etenemistä kohti tavoitteitamme vahvistamme yksinluistelun valmennustiimiämme vastuuvalmentajalla. Etsimme luistelijoidemme kokonaisvaltaisesta kehittämisestä motivoitunutta päätoimista vastuuvalmentajaa, jonka työtehtäviin kuuluu kaikkien yksinluisteluryhmien jää- ja oheisvalmennuksen toteutus, kilpailuohjelmien luominen ja päivittäminen, kilpailumatkat kotimaassa ja ulkomailla sekä osallistuminen erilaisten tapahtumien, leirien ja näytösten suunnitteluun ja toteutukseen.

Vastuuvalmentaja vastaa vastuuryhmiensä kausi- ja viikkosuunnittelusta yhdessä muiden valmennustiimin asiantuntijoiden kanssa. Vastuuvalmentaja huolehtii myös yhteydenpidosta luistelijoiden ja heidän perheidensä kanssa sekä luo toiminnallaan erinomaisen harjoitusilmapiirin. Valmennustyö tapahtuu pääasiassa Helsingissä iltapäivisin ja iltaisin sekä viikonloppuisin. Lajien välinen yhteistyö näkyy konkreettisesti mm. siinä, että yksinluistelutiimin osaamista hyödynnetään myös muodostelmaluistelijoiden yksilötaitojen kehittämisessä.

OLISITKO SE SINÄ?

Pystyt sitoutumaan seuramme arvoihin ja tavoitteisiin helposti. Sinulla on mielellään STLL:n jatkotason (II-taso) valmentajakoulutus ja sen ohella muita valmentajan työtä tukevia opintoja. Lisäksi hyödynnät omaa taitoluistelu-uraasi luistelijalähtöisen valmennuksen toteuttamisessa.

Sinulla on reilusti kokemusta taitoluisteluvalmentajan työstä sekä arvokasta lajiosaamista esimerkiksi SM-tasolta. Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja huomioit taitavasti eri kehitysvaiheissa olevat luistelijat ja heidän tarpeensa. Työskentelet tavoitteellisesti sydämellä ja herkällä korvalla ja saat viestisi kuulluksi vastaanottajaa kunnioittaen. Olet aloitekykyinen, myönteisen työotteen omaava osaaja. Haluat oppia jatkuvasti lisää ja jakaa omaa osaamistasi muun valmennustiimin kanssa. Olet arvostettu tiimipelaaja ja otat henkilökohtaisen vastuun työstäsi.

TARJOAMME

Mielenkiintoisen tehtävän Suomen ainoassa seurassa, jossa hyödytään yhteistyöstä kolmen lajin kesken. Toimintamme on sertifioitu Olympiakomitean kolmella tähdellä Tähtiseuraksi lasten ja nuorten, aikuisten sekä huippu-urheilun osa-alueilla.

Hyvän työsuhteen ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. HL on vakaa seura, joka on sitoutunut henkilöstönsä ammatillisen osaamisen kasvattamiseen.

Positiivisen ja työhönsä motivoituneen tiimin, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työhösi ja kasvaa valmentajana.

Seura pitää huolta henkilökunnan terveydestä ja hyvinvoinnista myös mm. tarjoamalla työterveyshuollon, e-passin käyttömahdollisuuden sekä osallistumismahdollisuuden koko henkilökunnan yhteisiin valkkuaamuihin.

HAKEMUKSEN LÄHETTÄMINEN

Miten Sinä toteuttaisit visiotamme luistelijoidemme yksilölliseen kehitykseen ja kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hyvinvointiin sitoutuneesta valmentamisesta kannustavassa ympäristössä? Kerro meille itsestäsi vapaamuotoisessa hakemuksessa ja lähetä se CV:si kanssa maanantaihin 1.8.2022 mennessä hallituksen yksinluistelun yhteyshenkilölle osoitteeseen tiia-mari.teikari@hl.fi. Huomioithan, että pyrimme aloittamaan haastattelut mahdollisimman nopeasti. Lisätietoja tehtävästä voit mielellään kysyä yksinluistelun valmennustiimiltä (esim. johanna.vainio@hl.fi).