Helsingin Luistelijat vahvistaa muodostelmaluistelun kansallisten joukkueiden valmennusta

Julkaistu: 3.4.2022

Kauden vaihtuessa, Helsingin Luistelijoiden muodostelmaluisteluvalmentajina aloittavat Reija Vesamäki ja Ina Ekholm.

Reija Vesamäki

Reija tulee Helsingin Luistelijoihin Lahden Taitoluistelijoista, missä hän on toiminut kuluneella kaudella minorijoukkueen vastuuvalmentajana.

Valmentajan uransa Reija on aloittanut Helsingin Luistelijoiden luistelukouluohjaajana kymmenen vuotta sitten.

Tämän jälkeen Reija on valmentanut Rovaniemen Taitoluistelijoissa, Etelä-Vantaan Taitoluistelijoissa sekä Lahden Taitoluistelijoissa. Pääasiassa Reija on toiminut nuorempien luistelijoiden kanssa, mutta kokemusta on kertynyt myös aikuisten kanssa työskentelystä.

Reijalla on I-tason valmentajakoulutus, liikunnanohjaajan (AMK) koulutuksen sekä kasvatustieteen opintojen kautta erinomaiset valmiudet toimia nuorten kanssa. Parasta valmentamisessa Reijan mielestä on päästä näkemään luistelun ilo urheilijoiden silmistä sekä päästä kehittämään heitä ja jakaa omaa tietotaitoa eteenpäin. 

Reija on luistelijana Helsingin Luistelijoiden kasvatti, ja vapaa-ajalla hänet löytää kansallisten senioriemme All Starsin harjoituksista.

Reija

 

 

Ina Ekholm

Ina on valmentanut Vaasassa Wasa Team Skatersissä kansallisia noviiseja ja junioreita osana Vaasan valmennustiimiä.

Ina on Helsingin Luistelijoiden kasvatti, jonka oma ura kantoi luistelukoulusta Marigold IceUnityn riveihin asti ja ikimuistoiseen maailmanmestaruuteen Tukholmassa.

Halu auttaa ja tukea urheilijoita, sekä jakaa omaa kokemusta eteenpäin rakkaasta lajista ovat Inalle tärkeitä motivaation lähteitä valmentamiseen.

Ina

Tervetuloa takaisin HL-perheeseen Reija ja Ina!