Muodostelmajoukkueiden testit 2022

Julkaistu: 7.3.2022

Haluatko olla osa HL:n muodostelmaperhettä?
Hae mukaan joukkueisiimme kaudelle 2022-2023!
Meillä on joukkueita kaikissa Suomen kilpailusarjoissa, löydät tarkemmat tiedot 14:sta joukkueestamme alta.Kolmen tähden seura

Helsingin Luistelijat on Suomen ainoa taitoluisteluseura, joka on saavuttanut Olympiakomitean Tähtiseura -laatuohjelman kaikki kolme Tähtimerkkiä; lapset ja nuoret, aikuiset sekä huippu-urheilu. Tähtimerkki on seuran toimintaan osallistuville sekä heidän lähipiirilleen lupaus laadusta ja toiminnan jatkuvasta kehittämisestä. Tähtimerkin saaneessa seurassa toimitaan inhimillisesti, modernisti ja ketterästi. Tähtiseurojen tavoitteena on tarjota laadukkaampaa toimintaa, joka antaa kaikille mahdollisuuden urheilla ja liikkua omalla tasollaan, kohti omia tavoitteitaan.

Tule rohkeasti kokeilemaan, etsitään yhdessä sinulle sopiva joukkue. Tarkemmat testiajat ja valmentajien yhteystiedot löydät TÄÄLTÄ.

Testit pyritään järjestämään mahdollisimman terveysturvallisesti.

  • Tulethan testeihin vain täysin terveenä.
  • Käsidesiä on tarjolla jäähallilla.
  • Hallin tiloissa liikuttaessa, pukukopissa ja esim. lämmitellessä ennen testejä niin luistelijoiden kuin mahdollisten mukana olevien huoltajien tulisi käyttää kasvomaskia. Jäällä testitilanteen aikana maskia ei tarvitse käyttää.

Mikäli ilmoitettu testiajankohta ei sovi, olethan mahdollisimman pian (ennen ensimmäistä testikertaa) yhteydessä joukkueen valmentajaan toisen testiajankohdan sopimiseksi.
Testeihin saapuvien luistelijoiden toivotaan pukevan jäälle jotain värikästä, esim. hanskat, paita, panta tms., jotta luistelijat olisi helpompi tunnistaa.
 

LISÄTIEDOT JA TARKEMMAT TESTIAJAT TÄÄLTÄ