Tsemppiviestejä olympialaisiin

Julkaistu: 9.2.2022

USA:n Jason Brown onnistui hienosti miesten lyhytohjelmassa ja lähtee kuudennelta sijalta torstain vapaaohjelmaan Pekingissä. Marigold IceUnity seuraa fanittamansa luistelijan tulevaa suoritusta Sveitsissä, jossa joukkue valmistautuu kilpailemaan viikonvaihteen Neuchatel Trophyssa.

Jason ja Marigold tutustuivat yhteisellä jäällä lokakuussa. Jason luistelee Brian Orserin luotsaamassa valmennuskeskuksessa, jossa työskentelee valmentajana myös Oula Jääskeläinen. Oula kyseli sisareltaan Anu Oksaselta harjoitusjäitä Jasonille ennen Finlandia Trophya.

Jääaikaa järjestyi, ja Marigold pääsi seuraamaan Jasonin ja hänen vastuuvalmentajansa Tracy Wilsonin työskentelyä. Vieraat taas saivat nähdä Marigoldin lyhytohjelman Northern Spirit.

Jäätanssin MM- ja olympiamitalisti Tracy vaikuttui valmennettavansa tavoin näkemästään. He luonnehtivat palautteessaan ohjelmaa kauniiksi ja koskettavaksi ja luistelua ihastuttavan pehmeäksi.

Marigoldin luistelijat ja valmentajat toivottavat nyt Jasonille menestystä olympialaisten vapaaohjelmaan.

Vahvan tsemppiviestin he lähettävät myös Suomen ja seuran omalle jäätanssiparille Juulialle ja Mathiakselle, jotka avaavat olympialaisensa rytmitanssilla lauantaina.