Muodostelmaluistelun pääkaupunkiseudun aluemestis 2022

Julkaistu: 4.12.2021

Helsingin Luistelijoilla on kunnia järjestää lauantaina 8.1.2022 muodostelmaluistelun pääkaupunkiseudun aluemestaruuskilpailut. Kilpailupaikkana toimii Helsingin jäähalli.

Aluemestis on perinteinen kilpailu, joka on jo vuosia järjestetty pääkaupunkiseudun seurojen kesken sovittavilla vaihtuvilla järjestysvuoroilla. Vaikka taitoluisteluliitto päättikin tämän kauden alussa uudistaa toimintaansa ja luopua aluetoiminnasta, oli pääkaupunkiseudun seurojen yhteinen toive jatkaa tämän perinteikkään kilpailun järjestämistä.

Kilpailupäivästä tulee jälleen kerran ikimuistoinen ja jännittävä, kun lähes kaikki pääkaupunkiseudun muodostelmaluistelujoukkueet tulevat ottamaan mittaa toisistaan Helsingin jäähallissa. Joukkueita kilpailussa nähdään hieman yli 60. Kilpailun järjestelyt ovat täydessä vauhdissa ja tahti vain kiihtyy kohti tammikuun h-hetkeä.

Kilpailusivut löytyvät osoitteesta: https://hl.fi/aluemestis2022

Talkoolaiseksi voi ilmoittautua sivuilla: https://doodle.com/poll/5pnaf8sd838w3ze5?utm_source=poll&utm_medium=link

Mikäli talkootyöt eivät ole tuttuja, löytyy kuvaukset eri talkootehtävistä osoitteesta: https://hl.fi/seura/tapahtumat/kilpailut/muodostelmaluistelukilpailut/aluemestaruuskilpailu-812022/talkoolaisille

Lipunmyynti on avattu osoitteessa: https://www.lippuautomaatti.fi/v1/lp001.asp?c=hl

 

Tervetuloa!