Neil Brown jäätanssin valmennustiimiin

Julkaistu: 1.4.2021

Ilolla uutisoimme, että jäätanssin valmennustiimiin on liittynyt Neil Brown.

Neil keskittyy työssään erityisesti noviisi- ja juniorijäätanssijoiden kehittämiseen vastuuvalmentajana. Hänellä on aiempaa valmennuskokemusta Ranskasta, missä hän on työskennellyt niin soolotanssijoiden kuin parienkin valmentajana usean vuoden ajan Lyonin kansainvälisessä jäätanssiakatemiassa. Hän on valmentanut monipuolisesti lapsia, huipulla kilpailevia jäätanssijoita kuin aikuisluistelijoitakin.

Neil tunnetaan nykyään kansainvälisesti erityisesti upeiden koreografioidensa ansiosta. Niistä olemmekin saaneet jo esimakua esimerkiksi Yuka Oriharan ja Juho Pirisen  kauden 2019-2020 vapaatanssissa, jonka tulkinta palkittiin Helsingin Luistelijoiden Annukka Trophylla. 

Jäätanssiin itse 9-vuotiaana siirtynyt Neil ehti luistella mittavan uran sekä Ranskan että Tsekin maajoukkueissa ylimmälle kilpailutasolle asti. Valmentajana Neil korostaa harjoittelun nautittavuutta kuitenkaan tinkimättä sitoutumisesta jatkuvan kehityksen kulttuuriin. Vastuuryhmiensä lisäksi Neilin valmennukseen pääsee tutustumaan myös muiden jäätanssin harjoitusryhmien jäillä. Lue vaihtoehdoista lisää HLn jäätanssitoiminnan kotisivulta.