Fanituotteita pukinkonttiin?

Julkaistu: 10.12.2020

Myymme nyt varastoerän mustia fanipaitoja sekä juomapulloja. Tuotteita on rajoitetusti, joten ole nopea ja varaa pukinkonttiin haluamasi tuote. Tilaukset tehdään Doodle -lomakkeella, jonka löydätte tästä. Tilauksia otetaan vastaan niin kauan kuin tuotteita riittää. Kaikki tällä hetkellä myynnissä olevat tuotteet ja koot on listattu Doodleen. Tuotteet löytyvät toimistolta, joten niiden saapumista ei tarvitse odotella.

Tilaukset tulee noutaa toimistolta Pohjois-Haagasta, ottakaa yhteyttä (eeva.ripatti(at)hl.fi) sopiaksenne noutoajan. Mikäli haluatte, että tuotteet postitetaan, lisätään tilaukseen postikulut (10€) emmekä takaa tuotteiden saapumista jouluksi. Postitustoiveesta voi ilmoittaa myös eeva.ripatti(at)hl.fi. Tuotteet laskutetaan jälkikäteen. Ennen joulua viimeinen noutopäivä on tiistai 22.12. Tuotteet voi noutaa myös vuoden vaihteen jälkeen.

Jos mahdollista, tehkää tilaus luistelijan nimellä, jotta laskuttajan työ helpottuu.

Muistattehan myös, että HL-kasvomaskeja voi edelleen tilata. Maskien tilauslomakkeen löydätte tästä.

Lisätietoja:
https://hl.fi/fanituotteet

Paitojen tilaus:
https://doodle.com/poll/wkss4ea87wpc9uzm?utm_source=poll&utm_medium=link

Kasvomaskien tilaus:
https://hl.fi/form/hl-kasvomaskin-ennakkotilaus

HUOM! Juomapullojen merkkaus tehdään laserointina parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Tästä johtuen logon lopullinen väri riippuu pullon pohjaväristä. Mustassa pullossa logo on teräksen harmaa, vaaleanpunaisessa pullossa kaiverrus on hieman kultaiseen taittava.