KAKSI HL:N KASVATTIA YKSINLUISTELUN VALMENNUSTIIMIIN

Julkaistu: 25.5.2020

Yksinluistelun valmennustiimi vahvistuu alkavalla kaudella kahdella Helsingin Luistelijoiden omalla kasvatilla.

Uudeksi yksinluistelun vastuuvalmentajaksi on valittu Peppi Larjamo. Peppi on valmentanut eri-ikäisiä luistelijoita kymmenen vuotta ja siirtyy seuraan Vaasan Luistinkerhosta, missä hän viihtyi kolme vuotta vastaten mm. kilparyhmien harjoittelusta. Vapaa-aikaansa Peppi vietti opiskelemalla kauppatieteitä Vaasan yliopistossa.

Valmentamisessa erityistä iloa Pepille tuovat valmennettavien onnistumisen kokemukset sekä mahdollisuus oppia jatkuvasti jotain uutta niin lajista, luistelijoista kuin itsestäänkin. Innostavan valmennustyylinsä lisäksi Peppi tuo mukanaan myös aimo annoksen teknistä lajiosaamista, sillä hän on mm. toiminut yksinluistelun teknisenä spesialistina kahdeksan vuotta.

Valmennustiimimme vahvistuu myös uudella tuntivalmentajalla, Ari-Pekka Nurmenkarilla. Ari-Pekka on valmentanut eri jääurheilulajien harrastajia useissa seuroissa vuodesta 2012 lähtien.  Oman luistelu-uransa aikana hän ehti kokea niin kotikaupunkinsa EM-kisat kuin Vancouverin olympialaisetkin.

Ari-Pekka tuo tiimiimme monipuolista osaamista ja kannustavaan ilmapiiriin sekä hyvään ryhmähenkeen pohjaavaa valmentamista. Valmentajana hän on pitkäjänteinen ja kokee onnistumisen elämyksiä, kun saa luistelijan oivaltamaan uusia asioita.

 

Toivotamme Pepin ja Ari-Pekan lämpimästi tervetulleeksi!

 

Ari-Pekan kuvasta kiitos Seinäjoen Taitoluistelijoille.