HL haaste 2020

Julkaistu: 11.4.2020

Joko olette suorittaneet kaikki HL haasteet?

HL haasteet aloitettiin, kun koronapandemia pysäytti arjen ja piristystä kaivattiin. Pidetään edelleen kroppa ja mieli virkeänä ja nautitaan rennosta tekemisestä.
Haasta sinäkin mukaan tutut ja tuntemattomat, vaikka koko luisteluryhmäsi, katsotaan mikä ryhmä on suorittanut tämän ensimmäisenä!

Jaa suorituksesi sosiaalisessa mediassa ja merkitse se tägein #hlmoves #hltreenaa #helsinginluistelijat.

Keräämme kaikki haasteet tämän artikkelin alle.

Mikäli haluat heittää oman haasteesi porukoille, lähetä video osoitteeseen eeva.ripatti(at)hl.fi.

HAASTE 1: Porrashaaste

Tässä yksinluisteluvalmentajamme Pauliina esittää ensimmäisen haasteen. Ota mukaan kaveri tai tee yksin ja julkaise treenisi somessa käyttäen #hlmoves#hltreenaa ja #helsinginluistelijat.

HAASTE 2: Vesimukihaaste

Ota mallia Pauliinasta ja yritä olla läikyttämättä! Onnistuiko?
Ota video tai valokuva ja pistää someen #hlmoves #hltreenaa #helsinginluistelijat

Ei anneta koronan lannistaa!

HAASTE 3: Kyykkyhaaste

Kiekkolegenda Jaromir Jagrinkin kyykkäyksissä haastanut muodostelmaluistelun kehityspäällikkö Tiiina Pesonen esittelee teille neljä erilaista kyykkäystä. Pystytkö sinä näihin kaikkiin? Kuinka monta kertaa onnistut kyykkäämään? Ota video tai valokuva ja pistää someen #hlmoves #hltreenaa #helsinginluistelijat

Tästä vielä vähän inspiraatiota oman kyykkyennätyksen parantamiseen, näin vastataan itse Jaromirin haasteeseen tyylillä: https://www.iltalehti.fi/nhl/a/201703182200087746

HAASTE 4: Munahaaste

Mahtava jäätanssijamme Enna Kesti haastaa teidät kaikki pääsiäisen alla! Pystytkö sinä tähän? Keksitkö vielä jonkin muun tavan haasteeseen?

Ota video tai valokuva ja pistää someen #hlmoves #hltreenaa #helsinginluistelijat