Jääshow siirtyy syksyyn 2020 - Haluatko auttaa meitä pääsemään haasteellisten aikojen yli?

Julkaistu: 17.3.2020

Koronaepidemia koettelee maatamme ja koko maailmaa. Helsingin Luistelijoiden hallitus reagoi 12.3.2020 Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) suositukseen perua yli 500 henkilön tapahtumat. Tämän vuoksi myös 29.–30.3.2020 pidettäväksi kaavailtu Tie tähtiin -jääshow siirretään. Uusi ajankohta on näillä näkymin syyskuussa. Ennakkoon myydyt ja maksetut pääsyliput käyvät sellaisenaan myös uutena ajankohtana järjestettävään tapahtumaan. Poikkeusolojen takia seuraamme yleisiä ohjeistuksia kuitenkin myös jatkossa.  Varaamme oikeuden siirtää näytöstä edelleen mikäli viranomaisohjeet niin vaativat. 

Me Helsingin Luistelijoissa pyrimme käyttämään tämän poikkeuksellisen ajan siihen, että rakennamme vahvaa pohjaa tulevalle ja huolehdimme urheilijoistamme parhaan kykymme mukaan.  

Kuten muillekin urheiluseuroille ja kulttuuritoimijoille, tapahtumien kieltäminen on myös meille taloudellisesti kova isku. Jo 30–50 € tuki on iso apu tässä tilanteessa. 

Miten voit tukea?

Ostettujen lippujen hyvityspyynnöstä pidättäytyminen 

Epidemialla on valtavat taloudelliset vaikutukset eri toimijoihin. Voit tukea kaltaisemme yhteisön toimintaa ja työllisyyttä sillä, että et vaadi hyvitystä siirretyn esityksen lipuista.  

Sponsorointi ja uudeksi jäseneksi liittyminen 

Voit myös uudeksi jäseneksi liittyessäsi tukea meitä 1,5 ylimääräisen jääshow-lipun (à arvo 14 €) verran (eli yhteensä 30 € + 20 €), jolloin saat jäsenyyden lisäksi 2 Tie tähtiin -jääshow-lippua. Voit liittyä ja tukea meitä tämän linkin kautta: https://hl.fi/form/seuran-jaseneksi-liittyminen-kan. Laskuttaja lähettää laskun ilmoittamaanne osoitteeseen. Jäsenkortti ja liput toimitetaan ilmoittamaanne osoitteeseen heti kun uudet materiaalit ovat saapuneet.

› Liity jäseneksi ja osta liput: https://hl.fi/form/seuran-jaseneksi-liittyminen-kan

Uudeksi jäseneksi liittyminen 

Voit tukea seuran toimintaa liittymällä jäseneksi kaudelle 2020–2021. Jäsenyys maksaa 30 € / hlö. Jäseneksi pääset liittymään tämän linkin kautta: https://hl.fi/form/seuran-jaseneksi-liittyminen-kan. Laskuttaja lähettää laskun ilmoittamaanne osoitteeseen. Jäsenkortti lähetetään ilmoittamaanne osoitteeseen heti, kun kauden 2020-2021 jäsenkortit ovat saapuneet. 

› Liity jäseneksi: https://hl.fi/form/seuran-jaseneksi-liittyminen-kan

Uusien lippujen ostaminen 

Mikäli haluat olla varmistamassa seuramme tulevaisuutta ostamalla lippuja syksylle siirtyvään jääshowhun, tilaa liput osoitteesta https://hl.fi/form/lipputilaus-tie-tahtiin-2020. Laskuttaja lähettää laskun ilmoittamaanne osoitteeseen. Liput lähtetään ilmoittamaanne osoitteeseen heti, kun uudet liput saapuvat.

Mikäli et itse pysty käyttämään lippua, voit myös ostaa sen annettavaksi hyväntekeväisyyteen. Toimitamme hyväntekeväisyyteen ostetut liput Hope -Yhdessä ja Yhteisesti ry kautta vähävaraisille perheille tai kummiohjelmamme kautta päiväkoti- tai koululaisryhmälle. Hyväntekeväisyyteen osoitetut liput toimitetaan kohteeseen lähempänä tapahtumaa.

› Osta uusia lippuja: https://hl.fi/form/lipputilaus-tie-tahtiin-2020

Tämän tiedotteen jakaminen  

Voit myös auttaa meitä jakamalla tätä tiedotetta ja tietoja esitetyistä tukimuodoista aktiivisesti eri kanavissa!  

Haluatko palauttaa liput?

Mikäli haluat kuitenkin palauttaa jo maksetut pääsyliput, toimi seuraavasti: 

  • Lähetä liput seuran toimistolle osoitteeseen Teuvo Pakkalan tie 12 A-B, 00400 HELSINKI. Liput voi myös tuoda toimistolle tai tiputtaa postiluukusta. 

  • Liitä lippujen mukaan sen luistelijan nimi, jonka nimellä lippulasku on teille tullut. 

  • Liitä mukaan myös tilinumerosi maksun palautusta varten. 

Mikäli haluat palauttaa maksamattomat pääsyliput, toimi seuraavasti: 

  • Lähetä liput seuran toimistolle osoitteeseen Teuvo Pakkalan tie 12 A-B, 00400 HELSINKI. Liput voi myös tuoda toimistolle tai tiputtaa postiluukusta. 

  • Liitä lippujen mukaan sen luistelijan nimi, jonka nimellä lippulasku on teille tullut. 

 

Kiitos tuesta ja tsemppiä kaikille näihin poikkeuksellisiin olosuhteisiin!