1.SM-valintakilpailussa MIU hopealle, Musketeers viides

Julkaistu: 3.11.2019

Marigoldin Tribute to Notre Dame sujui sunnuntaina 1. SM-valintakilpailuissa tasaisen varmasti ilman suurempia virheitä. Valmentaja Anu Oksanen oli tyytyväinen suoritukseen. ”Ohjelmassa on paljon koreografisia haasteita ja se varmasti kehittyy kauden aikana. Olen kuitenkin tyytyväinen päivän suoritukseen”, Anu totesi kilpailun jälkeen.

Marigold sai kauden ensimmäisestä kilpailusta vapaaohjelmasta pisteet 136,18 ja kokonaispisteet 204,26. Senioreiden voittoon luisteli HSK:n Team Unique, joka onnistui ohjelmissaan kumpanakin päivänä. Team Unique sai kokonaispisteet 216,69. HTK:n Helsinki Rockettes oli kolmas pistein 204,19.

Musketeersin Metamorfoosi – vapaaohjelma eteni kauden aloituskilpailussa siististi ja rauhallisesti. Tavoitellut tasot jäivät kuitenkin harmittavasti puuttumaan useassa elementissä, ja lisäksi joukkue sai vähennyksen ajan ylityksestä. ”Junnujen puolesta kyllä harmittaa, kun eivät elementtien tasot menneet läpi. Tämä oli kuitenkin ihan hyvä kauden aloitus. Viime kausihan loppui veriseen yhteentörmäykseen SM-kilpailuissa ”, Anu muistelee.

Musketeers sai vapaaohjelmasta pisteet 98,20 ja kokonaispisteet 157,63, joilla se tipahti kilpailussa viidenneksi.  Junioreiden voittoon luisteli HTK:n Team Fintastic kokonaispistein 182,39. Toiseksi tuli Kaarinan Dream Edges pistein 176,82 ja pronssille HSK:n Team Mystique pistein 165,98.

Kaikki tulokset