Johanna Vainio-Pyykkönen HL:n yksinluistelun vastuuvalmentajaksi

Julkaistu: 4.6.2019

Johanna Vainio-Pyykkönen liittyy Helsingin Luistelijoiden yksinluistelun valmennustiimiin 15.7.2019 alkaen. Hän siirtyy tehtävään Kauniaisten Taitoluisteluklubista. Johanna on koulutukseltaan II-tason taitoluisteluvalmentaja sekä fysioterapeutti.

"Odotan innolla ja mielenkiinnolla uuden kauden alkua HL:n valmennustiimissä," kuvaa Johanna tunnelmiaan uuden tehtävän edellä.

Johannan oma luisteluharrastus sai alkunsa Turussa, jonka jälkeen hän siirtyi valmennuksen puolelle ja toimi sen parissa vuosikymmenen ajan. Turusta Johannan matka jatkui pääkaupunkiseudulle ja Kauniaisten Taitoluisteluklubiin, jossa hän työstenteli lähes seitsemän vuotta päätoimisena valmentajana. Noina kausina Johanna valmensi kaikenikäisiä luistelijoita kehitysryhmäläisistä aina taitoluisteluliiton valmennusryhmäläisiin ja SM-tason luistelijoihin.

Helsingin Luistelijoiden hallituksen puheenjohtaja Anders Sundgren toivottaa Johannan lämpimästi tervetulleeksi Helsingin Luistelijoiden valmennustiimiin. "Johanna on tehnyt pitkäjänteisesti ja määrätietoisesti työtä valmennuksen parissa ja osaamisellaan nostanut seuran taitotasoa yhdessä tiiminsä kanssa Kauniaisissa. Fysioterapeuttina Johannalla on myös vankkaa näkemystä siitä, miten tärkeää niinkin fyysisessä ja vaativassa lajissa kuin luistelussa on painottaa ennaltaehkäisevää ja varhaista reagointia harjoittelussa."

Tervetuloa Johanna HL-perheeseen!