Marigold lähtee hyvillä mielin MM-kisaan

Julkaistu: 11.4.2019

Muodostelmaluistelujen MM-kisat pyörähtivät käyntiin virallisilla harjoituksilla ja kotimaisten joukkueiden Marigold IceUnityn ja Helsinki Rockettesin lehdistötilaisuudella.

Marigoldin kapteeni Camilla Sundgren ja valmentaja Anu Oksanen kertasivat tutun tavoitteen: uusia viimevuotinen maailmanmestaruus. Molemmat  esiintyivät rauhallisin ja itsevarmoin mielin. Anu oli erittäin tyytyväinen,  koska viimeiset harjoitukset ovat menneet hyvin.

Camillan mukaan kilpailuun valmistautuminen hallitsevana maailmanmestarina on tuonut lisää itsevarmuutta ja joukkuetta on ollut helppo luotsata koko kauden ajan. 

Anu kertoi vapaaohjelman Transformers-teeman olleen hänellä mielessä jo viime vuonna.

- Tänä vuonna se sopii joukkueelle vieläkin paremmin, hän sanoi.

Lyhytohjelman teemaa valmentaja kertoi hakeneensa pitkään, mutta musiikin ja olympia-teeman kautta ohjelma viime keväänä sitten kirkastui. Loppuasennon ratkaisi se, tuleeko muodostelmaluistelusta olympialaji vai ei.

Hyvillä mielin esiintyivät myös Helsinki Rockettesin kapteeni  Nora Vihma ja valmentaja Kaisa Arrateig. Heillä välkkyy mielessä voiton nappaaminen  kotikisoissa, kuten vuonna 2011. Silloin Marigold oli hopealla. 

 

MM-kilpailut tv:ssä ja Areenassa

Yle näyttää muodostelmaluistelun MM-kisat kanavillaan. Avajaisia voi seurata Areenassa perjantaina kello 15.55. Lähetys lyhytohjelmasta alkaa perjantaina Areenassa kello 16.55 ja TV2:ssa kello 19.45.