Ennätyspisteitä ja onnistumisia

Julkaistu: 27.1.2019

Ennätyspisteitä, finaalipaikkojen saavutuksia ja muita onnistumisia koettiin vauhdikkaan viikonlopun päätteeksi niin yksinluistelussa, jäätanssissa kuin muodostelmaluistelussa.

Yksinluistelujunioreiden 2. valintakilpailu

Espoonlahdessa viikonloppuna järjestetyissä junioreiden 2. valintakilpailussa koettiin upeita onnistumisia. Tyttöjen sarjassa kaikki HL:n luistelijat kauden ennätyspisteensä alla olevin sijoituksin ja tuloksin.

Niina Viitaharju 3. 102,10
Linnea Pikkarainen 4. 98,43
Linnea Fredriksson 6. 98,05
Petra Lappalainen 12. 92,21
Lotta Holma 19. 72,07

Viitaharju, Pikkarainen ja Fredriksson ovat lunastaneet paikat Kultafinaaliin ja Lappalainen Hopeafinaaliin.

Poikien sarjassa Jan Ollikainen voitti tuloksella 94,77 ja sai paikan Kultafinaaliin.

HL-juniorit 2. valintakilpailussa

Kaikki tulokset:
https://etkespoo.sporttisaitti.com/tapahtumat2/yksinluistelun-senioreiden-ja-ju/tulokset-juniorit-seniorit/

 

Jäätanssin noviisien 2. valintakilpailu

Intermediate novice sarjassa Enna ja Oskari jatkoivat vahvaa kauttaan Martta ja Santtu sisukkaasti kannoillaan sairastelusta huolimatta. Basic Novice -pari Elsa ja Onni luistelivat hienosti yhteen ja rikkonaisesta kaudesta huolimatta tavoitteidensa mukaisesti ensimmäisissä vieraskisoissaan.

Jäätanssin noviisit 2.valintakilpailu

Kaikki tulokset:
https://etkespoo.sporttisaitti.com/tapahtumat2/yksinluistelun-senioreiden-ja-ju/tulokset-jaatanssi/

 

Musketeers Leon Lurje Trophyssa

Harmillinen törmäys ja kaatuminen arvoltaan kalliissa läpimenossa pudotti Musketeersin palkintokorokkeelta kilpailun neljänneksi Leon Lurje Trophyssa sunnuntain vapaaohjelmapäivänä. Siitä huolimatta energinen ja vahva tulkinta paholaisohjelmasta nosti joukkueen kokonaistuloksen 177,69 pisteeseen, joka on joukkueen season’s best -tulos.

Päävalmentaja Anu Oksanen totesi tämän osoittavan, mihin joukkueella on onnistuessaan mahdollisuudet.  Valmentaja kiitti luistelijoitaan hyvällä asenteella vedetystä ohjelmasta. ”Joukkueella oli hyvä henki päällä, ja se on saanut tulkintaan sitä latausta, jota ohjelma vaatii. Kunhan kaikki elementit napsahtavat kohdalleen, tämä on kova ohjelma.”

Seuraava koitos SM-juniorijoukkueella on kahden viikon kuluttua, kun kauden viisi parhaan kokonaispistemäärän luistellutta joukkuetta kilpailevat paikoista junioreiden MM-kilpailuihin.

Kaikki tulokset:
http://www.skatesweden.wehost.se/18-19/Synchro/LeonLurje/html/index.htm

(Musketeers lyhytohjelmassaan lauantaina)

(Musketeers lyhytohjelmassaan lauantaina)