Harrastusmahdollisuudet seurassa

Helsingin Luistelijat on Suomen suurin taitoluisteluseura. Seurassamme voi harrastaa muodostelmaluistelua, yksinluistelua sekä jäätanssia. Jokaisesta lajista löytyy ryhmiä heille, jotka tähtäävät kilpaurheilijoina maailman huipulle sekä heille, jotka haluavat vain harrastaa ilman kilpailullisia tavoitteita. Luistelukoulumme tarjonta on kattava sekä lasten että aikuisten osalta.
 

Alla lueteltuna eri harrastusmahdollisuuksia. Linkkejä klikkaamalla löydät tarkemmat tiedot, yhteystiedot sekä mahdolliset ilmoittautumislomakkeet.

 

,
Jäätanssi

Seurassamme on erilaisia jäätanssin valmennusryhmiä aivan aloittelijoille sekä huippu-urheilijoille. Osa ryhmistä on esitelty alla, mutta vaihtoehtoja on paljon enemmänkin. Mikäli olet kiinnostunut jäätanssista eikä alla luetelluista ryhmistä löydy etsimääsi, ota rohkeasti yhteyttä.
Lisätietoja löydät jäätanssi -välilehden alta


Muodostelmaluistelu

Seurassamme on muodostelmaluistelujoukkueet kaikissa sarjoissa. Muodostelmajoukkueisiin järjestetään testit aina keväisin maalis-huhtikuun vaihteessa, viimeisen Taitoluisteluliiton kilpailukalenterin kilpailun jälkeen. Joukkueissa voi luistella harrastaen muutaman kerran viikossa tai tähdätä maailman huipulle Marigold IceUnityn tai Musketeersin riveissä.
Lisätietoja ja joukkueiden sivut löydät muodostelmaluistelu -välilehden alta


Yksinluistelu

Seurassamme on erilaisia yksinluistelun valmennusryhmiä sekä kilpa- että harrasteluistelijoille. Yksinluistelijoita otetaan mukaan ryhmiin koko kauden ajan, ole siis rohkeasti yhteydessä mikäli olet kiinnostunut yksinluistelusta eikä etsimääsi ryhmää löydy tältä sivulta.
Lisätietoja löydät yksinluistelu -välilehden alta

 

 

,

 

,

Lapset

,

 

,
Luistelukoulu

Tarjoamme luistelun opetusta kaiken ikäisille luistelusta kiinnostuneille.
Tervetuloa mukaan oppimaan uutta!

Luistelukoulu on suunnattu 3-12 -vuotiaille.
Ryhmät kokoontuvat aina samaan aikaan ja samassa paikassa koko kauden ajan kerran viikossa. Luistelukoulusta löytyy ryhmiä sekä aivan vasta-alkajille että hieman jo taitoja omaaville.

Jatkoryhmä on tarkoitettu 4-12 -vuotiaille jo luistelun alkeet osaaville. Ryhmässä harjoitellaan kaksi kertaa viikossa jäällä ja kerran viikossa oheisharjoituksissa.

Nuorten luistelukoulu on 13-18 -vuotiaille nuorille tarkoitettu oma luistelukouluryhmä. Nuorten luistelukoulussa harjoitellaan taitoluistelun alkeita.

Lisätietoa Luistelukoulusta ja Jatkoryhmästä tästä linkistä.

 

,

 

,

Kehitysryhmä Mini Flowers

Mini Flowers on muodostelmaluistelun kehitysryhmä. Ryhmässä harjoitellaan perusluistelutaitoja sekä muodostelmaluistelun alkeita. Mini Flowers on tarkoitettu 5-8- vuotiaille innokkaille harrastajille, joilta eteen ja taaksepäin luistelu sujuu jo. Ryhmä ei kilpaile, mutta esiintyy seuran tapahtumissa, kuten kevätnäytöksessä. Ryhmästä on mahdollisuus edetä taitojen karttuessa muihin seuran ryhmiin. Mini Flowersiin otetaan jatkuvasti uusia luistelijoita.

Lisätietoja Mini Flowersista.

 

,

 

,

Kehitysryhmä Piruetit

Piruetit on yksinluistelun kehitysryhmä. Ryhmässä harjoitellaan perusluistelutaitoja sekä yksinluistelun alkeita. Ryhmä ei kilpaile, mutta esiintyy seuran tapahtumissa, kuten kevätnäytöksessä. Ryhmästä on mahdollisuus edetä taitojen karttuessa muihin seuran ryhmiin. Piruetteihin otetaan jatkuvasti uusia 4-6 -vuotiaita reippaita lapsia. Piruetteihin kutsutaan luistelijoita luistelukouluista. Mikäli olet kiinnostunut Piruetti -ryhmästä, ota yhteyttä vastuuvalmentajaan. Yhteystiedot löytyvät täältä.

,

 

,

Yksinluistelun Harrasteryhmät

Harrasteryhmät 1 ja 2 ovat yksinluistelun harrasteryhmiä. Ryhmät harjoittelevat 2-3 kertaa viikossa jäällä sekä kerran viikossa oheisharjoituksissa. Harrasteryhmissä opitaan uusia taitoluisteluliikkeitä sekä treenataan iloisella mielellä. Ryhmästä on mahdollisuus edetä taitojen karttuessa muihin seuran ryhmiin. Mikäli olet kiinnostunut Harrasteryhmistä, ota yhteyttä vastuuvalmentajaan. Yhteystiedot löytyvät täältä.

 

,

 

,

Aikuiset

,

 

,

Aikuisten luistelukoulu

Aikuisten luistelukoulu on tarkoitettu yli 18-vuotiaille niin vasta-alkajille kuin luistelua aiemmin harrastaneillekin. Aikuisille löytyy useita eri ryhmiä alkeistunneista edistyneiden tunteihin.

Alkeisryhmässä harjoitellaan perusluistelua, helppoja askeleita (mm. kolmosia ja kantakäännöksiä) ja liukuja sekä hyppyjen ja piruettien alkeita.

Perusryhmässä harjoitellaan sekä helppoja että haastavampia askeleita (mm. käänteitä, vastakäänteitä ja twisseleitä) ja askelyhdistelyjä sekä liukuja, hyppyjen ja piruettien alkeita.

Jäätanssikoulun alkeisryhmässä tutustutaan jäätanssin alkeisiin ja harjoitellaan jäätanssin perusteita (mm. kaaria, sirklausta, kolmosia).

Luistelukoulun oheisharjoituksissa on tarkoitus lämmitellä, verrytellä ja valmistella kroppaa jääharjoitusta varten.

Aikuisten luistelukouluista ja jäätanssikouluista lisätietoa täältä.

 

,

 

,

Aikuisyksinluistelijat

Aikuisten yksinluisteluryhmässä harjoitellaan haastavampia yksinluistelun elementtejä. Ryhmä on tarkoitettu jo pidempään harrastaneille. Mikäli olet kiinnostunut aikuisten yksinluisteluryhmästä, ota yhteyttä vastuuvalmentajaan. Yhteystiedot löytyvät täältä.

,

 

,

Aikuisten muodostelmaluistelujoukkueet

Seurassamme on kolme aikuisten muodostelmaluistelujoukkuetta, aikuisten sarjassa kilpaileva Crème de Ments ja Masters-sarjassa kilpaileva Ice Elegance sekä miestenjoukkue joka ei vielä kilpaile.

Ice Elegance joukkueen sivut

Crème de Ments joukkueen sivut

Miesten joukkue IceMen United

,