Aikuisten kesäkurssit

HL järjestää kesäkuun alussa neljä kahden illan kurssia aikuisluistelijoille. Kurssit ovat Myllypuron jäähallissa.

 

 

ALKEISKURSSI
Kurssilla harjoitellaan luistelun perusteita kuten kaaria, sirklauksia, kolmosia ja kantakäännöksiä. Kurssille osallistujilta toivotaan aiempaa luistelukokemusta. Kurssi vastaa tasoltaan aikuisten luistelukoulun alkeisryhmää.

ma 1.6. ja ke 3.6.
17.45-18.15 oheisharjoitukset ulkona
18.30-20.00 jääPERUSKURSSI
Kurssi on tarkoitettu luistelun perusteet jo hyvin hallitseville. Kurssilla harjoitellaan mm. kaksoiskolmosia sekä yhdistellään kolmosia, kantakäännöksiä sekä sirklauksia monipuolisesti. Lisäksi kokeillaan muutamia ns. haastavampia askeleita kuten käänteitä ja vastakolmosia. Kurssi vastaa tasoltaan aikuisten luistelukoulun perusryhmää

ti 2.6. ja to 4.6.
17.45-18.15 oheisharjoitukset ulkona
18.30-20.00 jääEDISTYNEIDEN KURSSI
Kurssi on tarkoitettu vauhdikkaille ja luistelun monipuolisesti hallitseville. Kurssilla harjoitellaan ns. haastavampia askeleita käänteitä, vastakäänteitä, vastakolmosia, choctawta ja twisseleitä. Askeleita yhdistellään lyhyiksi askelsarjoiksi. Kurssi vastaa tasoltaan aikuisten luistelukoulun edistyneiden ryhmää.

ti 9.6. ja to 11.6.
17.45-18.15 oheisharjoitukset ulkona
18.30-20.00 jääJÄÄTANSSIKURSSI
Kurssi on tarkoitettu luistelijoille, joilla jäätanssi on tuttua jo entuudestaan ja sen perusteet tulee olla hallussa. Kurssilla harjoitellaan pakollista tansseista Fiesta tangoa, Bluesia ja Kiliania.

ma 8.6. ja ke 10.6.
17.45-18.15 oheisharjoitukset ulkona
18.30-20.00 jää
Yhden kurssin hinta on 65€.

Lisäksi laskutetaan seuran jäsenmaksu kaudelle 1.5.2020-30.4.2021. Jäsenmaksun suuruus varmistuu kesäkuussa pidettävässä seuran kevätkokouksessa. Jäsenmaksu on todennäköisesti 35€. Lasku kurssista tulee sähköpostitse kurssin jälkeen.


Haluamme tarjota mahdollisimman monelle aikuisluistelijalle mahdollisuuden päästä luistelemaan kesäkuussa. Tämän takia olemme päättäneet, että luistelija voi osallistua VAIN YHDELLE KURSSILLE. Ilmoittautuessa valitse ensisijainen kurssi, jolle haluat osallistua. Mikäli kursseilla on tilaa, otetaan kiinnostuneita mukaan myös toiselle haluamalleen kurssille. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja mukaan otetaan 20 luistelijaa per kurssi. Kurssille mukaan mahtuminen vahvistetaan erikseen sähköpostitse.


Mikäli sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä Anu Tuunaseen luistelukoulut@hl.fi tai 050 5629111.*************************Ilmoittautuminen kesäkurssille

 

VANHAT HL:N JÄSENET:

Ilmoittautumaan pääset suoraan tästä linkistä.
https://go.hoika.net/user/TapahtumaanIlmoittautuminen.aspx?sid=3760&TapahtumaID=6144
Kirjaudu sisään HL:n Hoika-tunnuksillasi.
Käyttäjätunnus on sähköposti tai etunimi (etunimet) ja sukunimi.Jos et muista salasanaa, tilaa uusi. Saat sen sähköpostiisi.ÄLÄ rekisteröidy uudelleen!

Järjestelmä pyytää sinua ensin päivittämään tietojasi, jonka jälkeen pääset ilmoittautumaan.


 

 

 

UUDET JÄSENET / Rekisteröityminen ja ilmoittautuminen

  1. Siirry sivulle: https://go.hoika.net/public/Rekisterointi.aspx?sid=3760
  2. Täytä lomake huolellisesti ja paina "Rekisteröidy" -painiketta.
  3. Saat salasanan antamaasi sähköpostiosoitteeseen.
  4. Kirjaudu sisään sähköiseen ilmoittautumispalveluun.
  5. Sisäänkirjautumisen jälkeen valitse vasemmasta sivupalkista "Ilmoittautuminen".
  6. Valitse "Aikuisluistelukoulun kesäkurssit 2020" ja täytä lomake.