Aikuisten luistelukoulu ja jäätanssikoulu

Aikuisten luistelukoulu ja jäätanssikoulu on tarkoitettu yli 18-vuotiaille niin vasta-alkajille kuin luistelua aiemmin harrastaneillekin.

AIkuisten luistelukoulujen syksyn 2019 aikataulut ilmoitetaan viimeistään heinä-elokuun vaihteessa nettisivuilla. Syyskausi alkaa syyskuun alussa.RYHMÄT

Alkeisryhmässä harjoitellaan perusluistelua, helppoja askeleita (mm. kolmosia ja kantakäännöksiä) ja liukuja sekä hyppyjen ja piruettien alkeita.
Perusryhmässä harjoitellaan sekä helppoja että haastavampia askeleita (mm. käänteitä, vastakäänteitä ja twisseleitä) ja askelyhdistelyjä sekä liukuja, hyppyjen ja piruettien alkeita.

Jäätanssikoulun alkeisryhmässä tutustutaan jäätanssin alkeisiin ja harjoitellaan jäätanssin perusteita (mm. kaaria, sirklausta, kolmosia).

Jäätuntien lisäksi on mahdollisuus osallistua oheisharjoituksiin. Oheisissa on tarkoitus lämmitellä, verrytellä ja valmistella kroppaa jääharjoitusta varten.Tunneille voi osallistua joko kausi- tai kertamaksulla. Kausimaksu laskutetaan syksyn aikana. Kertamaksuista tulee lasku jälkikäteen. Hinnat ovat kevätkauden 2019 hinnat.
Aikuisten tunnit voi maksaa ePassilla, Edenredin Virikeseteleillä tai Virikekortilla. Pyydä lisätietoa: luistelukoulut@hl.fi.LISENSSI

Jokaisella STLL:n jäsenseurassa luistelevalla tulee olla joko harrastaja- tai kilpailulisenssi. Lisensseihin on mahdollista yhdistää Pohjolan tapaturmavakuutus, Sporttiturva.

Ei-kilpaileville aikuisille sopiva on Harrastelisenssi, johon voi liittää Sporttiturva HE -vakuutuksen. Lisenssin hinta ilman vakuutusta on 25€ ja vakuutuksella 55€. Lisenssikausi on 1.7.-30.6.

Luistelija hankkii lisenssin itse. Lisätietoa STLL:n sivuilta. Käytä samoja tunnuksia kuin seuran rekisteröitymisessä.

 

YHTEYSTIEDOT

Luistelukoulun ja aikuisluistelun vastuuvalmentaja
Anu Tuunanen
luistelukoulut@hl.fi
puh. 050 562 9111